Известие

Collapse
No announcement yet.

АР 159 2.4 JTDm Q4 TI или BMW 325,330xd M-paket

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Анджак. Ама тука всичките са далавераджии големи
    Така е.
    Ама ти май... за малко да ни подминеш
    Сега като се замисля в колко луксозни автомобили си се качвал.../минаваш Пинко по тестове/ как пък не си поръча една 159 кучка от джърмънито с ТЮВ а се лепна на 10 годишна кола?
    Или викаш по-добре стара Алфа на далавера от 159-ка ?
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:11.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Нещо не те разбрах?
      А ти що не кажеш защо вместо 2 166-ци не си купи супергъзарски извънземни БМВ-та?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Нещо не те разбрах?
        А ти що не кажеш защо вместо 2 166-ци не си купи супергъзарски извънземни БМВ-та?
        Не ме разбираш щото така ти изнася.
        Пък аз си имам две 166 щото си бяха на далавера.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Момчета, вие изобщо осъзнавате ли, че за парите на Q4 се купува 730d 2006г.?
          Схващате ли разликата изобщо?
          sigpic

Comment

• Колко кебабчета с бира може се купи с тея пари
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Току що отварям немското мобиле, защото там има малко по-голям избор на 159-ки.
              Слагам филтър:
              1. Алфа Ромео
              2. 159
              3. Дизел
              4. 4х4
              5. Печка

И оп изненада - избор от 2 броя

Баси, какво се обсъжда още тази тема, като няма просто 159-ка, която да може да се купи. Остана само БМВ-то
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• ВО, аз пък да ти кажа, за тия пари избора е направо неограничен и все е различен от AlfaRomeo
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  ВО, аз пък да ти кажа, за тия пари избора е направо неограничен и все е различен от AlfaRomeo
                  Ами баш така си е.
                  Общо взето се пита - дали да си купя кола, която я има, или да мечтая за онова, което не съществува на пазара.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Всеки си хвали това което има,а ако е реалист,хвали това което не може да има,така ли излиза? Че отидохме и на БМВ-та за по 40-50 хил....
                    Пак започна да става смях в тая тема,не се излагайте
                    На всички е ясно,че БМВ-то е по-добро като цяло,въпрос на вкус,казало кучето и....
                    И аз постоянно повтарям,че 59-ката е страшен варел,било то и TI и ми е гадно,че не карам Е60 М5,ама шанс

П.П
                    Слушайте Радко!Той е карал 318d и е облъчен от чара на тая кола
                    Mercedes ML 63 AMG 07'
                    159 TI 2.4JTDm SW 09'
                    156 2.0 20V Turbo
                    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Момчета, вие изобщо осъзнавате ли, че за парите на Q4 се купува 730d 2006г.?
                      Схващате ли разликата изобщо?
                      Ами ако например за мен има значение разликата, че 7-цата си я купува всеки цървул като се види в пари, а 159-ките ще са 2-3 в България? И това ме интересува повече отколкото коя ще дръпне на светофара?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ами ако например за мен има значение разликата, че 7-цата си я купува всеки цървул като се види в пари, а 159-ките ще са 2-3 в България? И това ме интересува повече отколкото коя ще дръпне на светофара?
                        Няма значение кой ще дръпне,а и това няма да е 7-цата
                        А за парите на Q4 се купува излъскано 730д от 2006, в "перфектно" състояние на "абсолютно реални" километри (в никакъв случай 350 хиляди!) с проблеми за още толкова пари,щото тия коли не ги карат
                        Абе,идилия...
                        Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 01:58.
                        Mercedes ML 63 AMG 07'
                        159 TI 2.4JTDm SW 09'
                        156 2.0 20V Turbo
                        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                        sigpic

Comment

• Пичове не вярвам в какво почна да се превръща тая тема, почнахме си мерим п....те. Замисълът бе доста по различен.
                          Ако реша да дам 20 или 25 хил за стара кола, то това би било 159 Q4 TI комби и то с люк. За бмв-то все още незнам... тъй като добро изпълнение на Е90/91 под 30 хил. няма, съгласете се.
                          Мойте хора ме натискат да купувам нова кола, и както са тръгнали работите ако не се сдобия с такава алфа до януари, февруари, отивам и плащам един нов outlendar и тва е.
                          Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                          Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                          Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                          Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

• Момчета, фие сте фанатизирани до болка, осъзнавате ли?
                            Алфа, Алфа, Алфа, Алфа, Алфа.....
                            Коле, ти не познаваш ли цървули с АлфаРомео? Огледай се наоколо
                            Алфа на 300'000км. може, ама БМВ не може , щото те всички Алфи в България са на реални 123'456км..... а БМВ-то и на 300'000км. пак е по-хубаво от Алфата!
                            Казах ли ви как винаги извъртате фактите, щото иначе губите по точки

Нака, на всички беше ясно, че ще си купиш именно 159, но защо тогава поставяш въпросителна и правиш сравнение с други марки, дето Алфа просто оздиша
                            Направо заминавай за Германия
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                              Всеки си хвали това което има,а ако е реалист,хвали това което не може да има,така ли излиза? Че отидохме и на БМВ-та за по 40-50 хил....
                              Пак започна да става смях в тая тема,не се излагайте
                              На всички е ясно,че БМВ-то е по-добро като цяло,въпрос на вкус,казало кучето и....
                              И аз постоянно повтарям,че 59-ката е страшен варел,било то и TI и ми е гадно,че не карам Е60 М5,ама шанс

П.П
                              Слушайте Радко!Той е карал 318d и е облъчен от чара на тая кола
                              Така,така а да кажа ли докато си настройвате бегачките на диното в Пловдив, в какво ви возиха и какви беха отзивите след това А такива коли има по 40 000лв.

Пак ви казвам след 3-4 години подобна тема няма да има, защото 59 е модел несъществуващ вече.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Пичове,

девет страници чета и не мога да повярвам. Човека иска 159-ка и то точно определна модификация или БМВ 3-ка, пак точно определена модификация. Изведнъж почват да се вадят и мерят някакви пишки дето от тях компютъра ми ще се оригва на тестис три месеца! Айедо по-сериозно!

1. 159-ката е конкурент на БМВ 3-ка, а не на 5-ца. Да се сравняват автомобили от различни класове е меко казано некоректно.

2. Като габарити 159-ката и 3-ката са еднакво неудобни. Да, правилно - НЕУДОБНИ! За такива сравнитено големи коли е просто престъпление да се направи токлова тесен интериор! Конкрето на 159-ката мога да изтъкна, че отзад е по-тясна и неудобна от 147-ца. Факт, многократно изтъкван от всичките ми проятели, които се возят при мен ( и които в последствие са заплашени да ходят пеша ако не млъкнат). В 3-ката отзад изобщо не успях да се събера.

3. КАто пътно поведение мога да кажа, че алфата с предно е по-стабилна от БМВ със задно. Ебем ти системи и све! Наложи ми се да карам на бившата ми шефка 318-ката малко по-бързо към летището.... беше си ме шубе честно казано. За 4х4 не знам как седи въпроса - не съм карал.

4. КАто качество нямам наблюдения за БМВ, но за алфата 4 години и 76 600 км вече имам сменени - един преден носач, една биалетка, рециклаж на рейка и консумативи. Това е. В последно време се обажда диференциалния датчик на ДПФ-а, но това е от прекрасното ни гориво. Вие си преценете дали е чуплива и трошлива колата.

Айде стига сме си развявали пишките и сме плюли по другите марки. Който го кефи Алфа си купува Алфа и си носи кръста после. Който не го кефи - има коли бол!

ПС - то и 156, 147, 155, 166, ГТ, ГТВ, 75, 33, Алфети и т.н. са модели несъществуващи вече пък гледам темите си стоят.
                                Last edited by bouncer; d.m.y г., 10:18.
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X